FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RIZ-Odašiljači isporučili odašiljač u Republiku Koreju

Autor: rbel
ZAGREB, 9. listopada 2012. (Hina) - Tvrtka RIZ-Odašiljači isporučila je danas 100 kilovatni (kW) kratkovalni odašiljač zajedno s pripadajućom opremom kupcu Korean Broadcasting System u Republiku Koreju, izvijestili su iz te tvrtke.

Isporuka tog odašiljača, ističu iz RIZ-Odašiljača označila je realizaciju drugog od tri potpisana ugovora ukupne vrijednosti 2,9 milijuna eura, sklopljenih između zagrebačke i korejske tvrtke u travnju ove godine.

Stručnjaci RIZ-Odašiljača će, nakon montaže, južnokorejskom partneru pružiti usluge testiranja, puštanja u rad i primopredaje isporučene opreme, navodi se u priopćenju.

RIZ-Odašiljači su se potpisom ugovora s Korean Broadcasting Systemom obvezali na isporuku jednog 250 kW i dva 100 kW kratkovalna odašiljača, od kojih je prvi isporučen početkom rujna ove godine.

"Isporuka u ugovorenom roku potvrđuje riječi nedavno izabranih članova nove Uprave da će RIZ-Odašiljači neometano nastaviti s radom i daljnjim uspjesima na području na kojem su u posljednjih nekoliko desetljeća i izgradili svoju reputaciju - razvoju i proizvodnji najsuvremenije komunikacijske opreme", navode iz RIZ-Odašiljača.

Ujedno najavljuju i isporuku posljednjeg ugovorenog odašiljača za koreskoj kupca početkom studenog te dodaju da je za iduću godinu u planu povećanje broja isporučenih odašiljača i brojila te iskorak na nova tržišta, poput sklopova za alternativne izvore energije.

(Hina) xpp/xrub yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙