FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog radova na A1 ograničenja u prometu

Autor: nkot
ZAGREB, 7. listopada 2012. (Hina) - Na autocesti A1 dvosmjerno se vozi na nekoliko dionica između čvorova Sveti Rok i Maslenica, a kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom, izvijestio je poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).

Zatvoren je sjeverni kolnik riječke obilaznice od čvora Orehovica do tunela Škurinje 1, zbog radova na mostu Rječina, a vozi se južnim kolnikom, dvosmjerno.

Zatvorena je državna cesta D33 kroz grad Knin. Obilazak je gradskim ulicama za sva vozila osim autobusa i teretnih vozila, za koje je obilazak predviđen cestama: D33-Drniš-Tromilja-ŽC6278-Skradin-Bribirske Mostine-D59-Očestovo-D1-Knin, i obrnuto.

U Hrvatskoj Kostajnici, zbog održavanja "Kestenijade" usporeno se vozi kroz grad i prema graničnom prijelazu.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, bit će u ponedjeljak, 8.listopada na Dan neovisnosti od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 trgovački centar West Gate-Luka, D29 Marija Bistrica-Kašina, D34 Čađavica-Podravska Moslavina, D33 u Kninu, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D64 Stari Pazin-Pazin, D302 između raskrižja Vrvari i Parens u Poreču, D523 Križišće-most Krk i ŽC6091 Sitno-Prgomet-Plano.

Na graničnim prijelazima Kaštel i Pasjak pojačan je promet osobnih vozila na izlasku, a na Staroj Gradiški na ulasku u zemlju.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙