FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ronaldinho ponovno briljira

Autor: imli
RIO DE JANEIRO, 7. listopada 2012. (Hina) - Bivši najbolji nogometaš svijeta 32-godišnji Brazilac Ronaldinho u 28. kolu brazilskog prvenstva zabio je "hat-trick" za pobjedu Atletico Mineira protiv Figueirensea sa 6-0, te je tome dodao i dvije asistencije.

Uspješnu golgetersku večer Ronaldinho je otvorio u 12. minuti fenomenalnim pogotkom sa vrha kaznenog prostora. Protivnički igrači mislili su da će ubaciti u peterac, ali Ronaldinho je pogodio gornji lijevi kut protivničkog vratara.

Svoj drugi pogodak zabio je u 32. minuti iz slobodnog udarca sa 18 metara. "Živi zid" Figueirensea je poskočio očekujući plasirani udarac, a Ronaldinho im je podvalio "rolicu" po zemlji. Treći gol zabio je iz 11-erca u 63. minuti.

Preostala tri pogotaka za Atletico Mineiro zabili su Rever (24), Bernard (68), oba na asistenciju Ronaldinha, te Carlos César (82).

Ronaldinho je došao u Atletico Mineiro ove godine, nakon što je napustio Flamengo. Bio je dva puta proglašavan za najboljeg nogometaša svijeta 2004. i 2005., dok je nosio dres Barcelone.

Atletico Mineiro je drugi na prvenstvenoj ljestvici sa šest bodova manje od vodećeg Fluminensea, koji je svladao Botafogo sa 1-0. Strijelac pobjedničkog gola za Fluminense ponovno je bio Fred, u 73. minuti, koji je prije tjedan dana odlučio najveći derbi brazilskog nogometa (tzv. Fla-Flu derbi) kada je zabio protiv Flamenga.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙