FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nagradni natječaj za učenike "Oboji svijet!"

Autor: tkol
ZAGREB, 5. listopada 2012. (Hina) - Potaknut sve češćom društvenom pojavom nasilnog rješavanja problema i sukoba, Forum za slobodu odgoja raspisao je nagradni natječaj pod nazivom "Oboji svijet", za izradu video uratka, plakata, stripa ili fotografije, a prijaviti se mogu učenici osnovnih i srednjih škola s područja Grada Zagreba i Velike Gorice.

Učenici od petog do osmog razreda osnovnih te učenici svih razreda srednjih škola s područja Grada Zagreba i Velike Gorice, uz stručno vodstvo nastavnika ili stručnog suradnika, mogu se natjecati u dvije kategorije.

Učenici u grupi mogu izraditi video uradak u trajanju do pet minuta, a samostalno ili u grupi mogu izraditi plakat, strip, fotografiju, pjesmu ili priču.

Njihovi radovi trebaju dati kreativan odgovor u postizanju tolerancije, nenasilja i mirnog rješavanja sukoba u društvu, a zadnji rok za prijavu je 22. listopada 2012. godine. Rezultati će biti objavljeni 14. studenog 2012. godine, a pobjednike očekuju vrijedne nagrade koje će im biti dodijeljene na priredbi "Oboji svijet!", na Dan tolerancije, 16. studenog u Centru za kulturu Trešnjevka.

Učenici koji pošalju najbolje radove moći će birati svoje nagrade između multimedije, literature i edukacije po svom izboru, a nagradni fond iznosi 12.000 kuna za šest najboljih radova.

Radovi se mogu poslati na e-mail: oboji.svijet@fso.hr ili na adresu Foruma za slobodu odgoja, Kralja Držislava 12, Zagreb. Više informacija o natječaju Oboji svijet! moguće je pronaći na mrežnim stranicama FSO-a: www.fso.hr.

(Hina) xkt yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙