FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren 15. obrtnički sajam u Puli

Autor: dspo
PULA, 4. listopada 2012. (Hina) - Dvjestotinjak izlagača, od kojih 93 iz Istarske županije, 82 iz ostalih dijelova Hrvatske te dvanaest iz inozemstva, okupilo se na 15. obrtničkom sajmu Istre koji je danas otvoren na parkiralištu Karolina u Puli.

Na izložbenoj površini od dvije tisuće četvornih metara natkrivenog i oko 400 kvadrata otkrivenog izložbenog prostora do nedjelje, 7. listopada, predstavlja se 111 obrta, 35 poduzeća, četiri škole, deset obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava te 28 komora i udruga.

Posjetitelji će moći po prigodnim, sajamskim cijenama kupiti različite proizvode od drvenog namještaja, preko obuće, odjeće i kožne galanterije, knjiga i bilja pa sve do delicija poput suhomesnatih proizvoda, alkoholnih i bezalkoholnih pića, meda, ulja i kolača. Ovogodišnji partner sajma je Obrtnička komora Karlovačke županije.

Podsjetivši kako se i ovogodišnji sajam organizira uz potporu Istarske županije, Grada pule te Županijske gospodarske komore, predsjednik Obrtničke komore Istarske županije Mario Paliska kazao je kako je unatoč teškoj gospodarskoj situaciji sajam ove godine okupio približno isti broj izlagača kao i lani.

Uz prezentacije proizvoda i prigodne popuste posjetitelje sajma očekuju i edukativna predavanja te štand Saveza inovatora Istarske županije, a kao i proteklih godina najboljim će se poduzetnicima na sajmu dodijeliti prigodne nagrade.

(Hina) xdspo yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙