FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jakovčić: Šprem jedan od onih u hrvatskoj politici iza kojih ne ostaju mrlje

Autor: dspo
PULA, 1. listopada 2012.(Hina) - U povodu smrti predsjednika Hrvatskoga sabora Borisa Šprema, predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić ustvrdio je kako je Šprem bio među ljudima u hrvatskoj politici iza kojih ne ostaju mrlje.

"Dirnut sam odlaskom Borisa Šprema s kojim sam podijelio niz vrlo lijepih i ugodnih trenutaka", rekao je novinarima Jakovčić.

IDS-ov saborski zastupnik i potpredsjednik stranke Damir Kajin istaknuo je da je Boris Šprem ponajprije bio dobar čovjek i jedan od najboljih ljudi koje je imala hrvatska politika.

"On je onaj koji je pokazao da funkcija ne čini čovjeka, već da čovjek čini funkciju", dodao je.

Predsjednik HSU-a Silvano Hrelja rekao je kako ga je vijest o smrti predsjednika Sabora potresla neovisno o tome što se znalo da je bolest koju je imao vrlo teška.

"Veliki je to gubitak za sve nas i za hrvatsku politiku u cjelini jer je Boris Šprem bio borac u svakom smislu ove riječi", poručio je Hrelja.

Saborski zastupnik i predsjednik Talijanske unije Furio Radin ustvrdio je kako su Šprema kao političara poštovali svi, neovisno o političkome svjetonazoru, jer je, kako je rekao, "bio obrazovan, jednostavan i iznad svega častan".

(Hina) xdspo ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙