FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: Kamenovan autobus s igračima Širokog Brijega

Autor: zkre
MOSTAR, 1. listopada 2012. (Hina) - Autobus s nogometašima Širokog Brijega i policijsko vozilo kamenovali su huligani u nedjelju navečer na izlazu iz Sarajeva i pri tome prouzročili materijalnu štetu na oba vozila, potvrdili su u ponedjeljak iz policije i uprave kluba.

Nakon što su odigrali susret s Nogometnim klubom Sarajevo u sklopu Premijer nogometne lige, kamenovan je i oštećen autobus u kojem su bili nogometaši gostujuće ekipe, naveli su iz policije. Nisu razbijena vjetrobranska stakla ali je učinjena manja šteta na autobusu, potvrdili su u nogometnom klubu Široki Brijeg. Nitko od igrača i vozača nije ozlijeđen u incidentu.

Napad se dogodio s jednoga nadvožnjaka, a tom prigodom oštećeno je i policijsko vozilo marke golf koje se nalazilo u pratnji. O napadu je obaviješten županijski državni odvjetnik, a uviđaj je obavila policija.

Navijački izgredi s međunacionalnim predznakom česti su u Bosni i Hercegovini. Nedavno je zapaljeno kombi vozilo navijača Slavije iz Istočnog Sarajeva, u Mostaru su se sukobili navijači Željezničara i Zrinjskog, a nedaleko Banje Luke huligani su uništili dva vagona putničkog vlaka. Vlasti krovne nogometne organizacije u BiH ranije su najavile da će zabraniti dolazak gostujućih navijača ako se ponove slični navijački izgredi.

(Hina) xzkre ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙