FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

Autor: dvla
ZAGREB, 1. listopada 2012. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.

BIG SUR

Američka glumica Anne Hathaway (29) udala se za glumca i dizajnera nakita Adama Shulmana (31), prenijeli su u nedjelju mediji. Glumica je poznata po ulogama u filmu "Vrag nosi Pradu", "Princezini dnevnici" te nominirana za Oscara za ulogu u filmu "Rachel se udaje". Zadnju ulogu Hathaway je imala u filmu "Jadnici", snimljenom prema predlošku francuskoga pisca Victora Hugoa, čija se premijera očekuje u idućih nekoliko tjedana. Sudbonosno da izrekla je u kalifornijskom gradiću Big Sur. Anne i Adam zajedno su četiri godine, a zaručili su se prije godinu dana. Glumica je angažirala Yifat Oren, koja je organizirala svadbu Natalie Portman, da joj pomogne isplanirati vjenčanje. Vjenčanicu je dizajnirao Valentino.

NASHUA

Pištolji razbojničkog ljubavnog para Bonnie Parker i Clydea Barrowa bit će ponuđeni na aukciji gotovo osamdeset godina nakon njihove smrti, prenosi CNN. Bonnie je nosila 38-kalibarski revolver, a Clyde je koristio 45-kalibarski poluautomatski pištolj, ali nijedan od njih nije ih uspio spasiti u policijskoj zasjedi. Nakon što je pljačkaški par ubijen u Louisiani 1934. u policijskoj akciji, vlasti su njihove pištolje zaplijenile. Aukciju organizira tvrtka RR Auction, a njezin potpredsjednik Bobby Livingston rekao je kako je će početna cijena pištolja biti 75.000 dolara, a procijenjeno je da bi svaki od njih mogao donijeti zaradu od 100.000 do 200.000 dolara. Pištolji su pripadali Franku Hameru, jednome od dvojice policajaca koji ih je ubio. Aukcija će se održati u gradu Nashui u New Hampshireu.

SYDNEY

Pop glazbenik George Michael, "tjeskoban" nakon preboljene teške upale pluća od koje je zamalo umro prošle jeseni, objavio je u nedjelju da otkazuje australske koncerte na turneji "Symphonica". George Michael (49) krajem studenog 2011. hospitaliziran je u Beču zbog teške upale pluća. Nekadašnji član skupine Wham! trebao je nastupiti na nizu koncerata u Australiji počevši od 10. studenoga. "Od bolesti prošle godine pokušavao sam uzalud preboljeti traume na koje su me liječnici koji su mi spasili život upozorili", objasnio je pjevač u priopćenju. "Krivo sam mislio da se mogu riješiti tjeskobe koja me muči otkad sam napustio Austriju u prosincu. Čim ispoštujem datume turneje predviđene u Velikoj Britaniji, idem na liječenje kojem sam se trebao podvrgnuti odavno", povjerio se on.

(Hina) xdv ydv

An unhandled error has occurred. Reload 🗙