FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sućut ministrice Zlatar Violić povodom smrti predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema

Autor: ipet
ZAGREB, 30. rujna 2012. (Hina) - Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić izrazila je najiskreniju sućut i žaljenje povodom smrti predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema u ime Ministarstva kulture i u osobno ime istaknuvši da je Boris Šprem javnom i političkom djelovanju davao dignitet skromnosti, odgovornosti i jednakopravnosti na što se možemo samo ugledati.

"Vijest o smrti predsjednika Hrvatskoga sabora Borisa Šprema zatekla nas je nespremne za oproštaj od dragoga kolege, vrsnog i predanoga političara, predsjednika Hrvatskoga sabora koji je svoju dužnost obavljao na način dostojan najvažnije institucije Republike Hrvatske i na ponos svih građanki i građana Hrvatske", stoji u sućuti ministrice kulture.

"U trenucima odlaska osobe čiji su nas rad, poštenje i djelovanje inspirirali, pružali podršku i pridonosili osjećaju sigurnosti, teško je naći utjehu, ali možemo podijeliti tugu. Iskreno je dijelimo ponajprije s njegovom obitelji, saborskim i stranačkim kolegama te svima koji su s njime surađivali i prijateljevali. Mirnoća i jednostavnost u ophođenju proizašli iz znanja i odlučnosti u borbi za boljitak hrvatskog društva u cjelini gospodina Borisa Šprema zauvijek upisuju u raster političkog djelovanja kao izvanredan primjer koji valja slijediti", riječi su sućuti i žaljenja ministrice kulture Andree Zlatar Violić u povodu smrti predsjednika Hrvatskoga sabora Borisa Šprema.

(Hina) xpp/xipet ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙