FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljen novi vizualni identitet Udruženja Radio taksi Zagreb

Autor: aspa
ZAGREB, 20. rujna 2012. (Hina) - Udruženje Radio taksi Zagreb predstavilo je danas novi vizualni identitet krovnih oznaka svojih članova, koji će kroz otprilike mjesec dana imati svi njihovi članovi te za sredinu studenoga najavilo početak rada novoga modernog disperčerskog Centra, vrijednoga oko dva milijuna kuna.

Predsjednik udruge Željko Petković rekao je na današnjoj konferenciji za novinare u prostorima zagrebačke Obrtničke komore, da će članovi Radio Taksija, umjesto dosadašnjih žutih oznaka, imati "zagrebačke prepoznatljive boje plavu i bijelu, a što je u skladu s novim vizualnim identitetom udruge koja od lani koristi samo na naljepnicama zalijepljenim na svojim vozilima".

Istaknuo je da će ih te nove oznake razlikovati od konkurencije za koje je rekao da je se Radio taksi ne boji. Naglasio je da Udruženje Radio taksi Zagreb ima preko 110 godina tradicije i okuplja oko tisuću zagrebačkih taksista, dodavši da zbog snižavanja cijena taksi usluga u Zagrebu imaju i do 140 posto više poziva za taksi usluge.

Istaknuo je da iako je sadašnji dispečerski centar povećao broj ulaznih linija ima zastoja u primanju poziva građana, a što će, kako tvrdi Petković, riješiti puštanjem u rad novog modernog dispečerskog centra sredinom studenoga.

"Molim građane koji odmah ne mogu dobiti vezu dispečerskog centra za razumjevanje do tada. Osim klasičnih telefonskih poziva novi centar bit će prilagođen i novim računalnim i android tehnologijama", najavio i dodao da će od tada postojati i mogućnost negotovinskoga i kartičnog plaćanja taksi usluga.

(Hina) xaš ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙