FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi predsjednik Nadzornog odbora HT-a Mark Klein

Autor: scvi
ZAGREB, 11. rujna 2012. (Hina) - Nadzorni odbor T-Hrvatskog Telekoma (HT) za svog novog predsjednika izabrao je Marka Kleina, nakon što je dosadašnji predsjednik NO-a Andreas Moelich dao ostavku 31. kolovoza, priopćeno je danas iz HT-a.

Klein je član Nadzornog odbora HT-a od travnja ove godine, i jedan je od predstavnika većinskog vlasnika – Deutsche Telekoma. U DT-u se zaposlio ove godine, i trenutno je na poziciji starijeg potpredsjednika komercijalne izvrsnosti (marketing, prodaja, usluge) Europe i tehnologije.

Zasebno, Branka Skaramuča podnijela je ostavku na mjesto članice u Upravi HT-a i glavne direktorice za ljudske resurse. HT će napustiti 17. rujna 2012., kako bi preuzela dužnost starije potpredsjednice za ljudske resurse Europe i tehnologije u DT-u, te će biti zadužena za ljudske resurse u europskoj regiji.

Umjesto Skaramuče, članica Uprave HT-a i glavna direktorica za ljudske resurse postat će Irena Jolić Šimović, trenutno članica Uprave HT-a i glavna direktorica za operativno poslovanje.

Jolić Šimović već je bila članica Uprave HT-a i glavna direktorica za ljudske resurse i to od kolovoza 2006. do rujna 2008. godine, navodi se u današnjem priopćenju iz HT-a.

(Hina) xpp ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙