FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Elektro-Kontakt: predsjednik Uprave Egon Kofler, član Hrvoje Mršić

Autor: nbrc
ZAGREB, 4. rujna 2012. (Hina) - Novi predsjednik Uprave Elektro-Kontakt je Egon Kofler, dosadašnji član Uprave zadužen za administrativni sektor, a novi član Uprave zadužen za proizvodnju je Hrvoje Mršić, izvijestili su danas iz te tvrtke u priopćenju o odlukama Nadzornog odbora.

Dosadašnji predsjednik Uprave Elektro-Kontakta Karlheinz Höersting je na vlastiti zahtjev odstupio s te pozicije te ponovno prelazi u Nadzorni odbor, dok je novim predsjednikom Uprave imenovan dosadašnji član Uprave zadužen za administrativni sektor Egon Kofler, navodi se u priopćenju.

Nadzorni je odbor imenovao Hrvoja Mršića novim članom Uprave Elektro-Kontakta.

Mršić je karijeru započeo u Elektro-Kontaktu 1997. godine na radnom mjestu tehnologa, a za člana uprave zaduženog za proizvodnju dolazi s pozicije rukovoditelja proizvodnje.

Imenovanje Mršića članom uprave odgovornim za proizvodnju potvrđuje da Elektro-Kontakt raspolaže kvalificiranim potencijalnim rukovodećim kadrom, koji odgovara budućim zahtjevima i izazovima na tržištima, ističe glavni operativni direktor E.G.O.-Grupe Karlheinz Hörsting.

Elektro-Kontakt je vodeći hrvatsko proizvođač prekidača i regulatora za kućanske aparate, kao i elektroinstalacijskog materijala.

Elektro-Kontakt u Hrvatskoj zapošljava 1.000 radnika, ukupni mu je prihod oko 62 milijuna eura, od čega više od 90 posto ostvaruje izvozom.

Elektro-Kontakt je dio E.G.O. Grupe, međunarodne korporacije koja posluje u 13 zemalja diljem svijeta i zapošljava više od 6.000 zaposlenika.

(Hina) xbn ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙