FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bogdan na traženje đakovačkog SDP-a podnio ostavku

Autor: dmak
ZAGREB, 29. kolovoza 2012. (Hina) - Povodom nedoličnog i krajnje neprihvatljivog ponašanja člana Gradske organizacije SDP-a Đakovo Tomislava Bogdana, Predsjedništva đakovačkog SDP-a, priopćilo je da je zatražilo njegovu ostavku na sve funkcije u stranci što je i prihvatio te se još jednom ispričao zbog svog nedoličnog ponašanja.

Neposredno nakon sjednice Predsjedništva GO SDP-a Đakovo, Tomislav Bogdan podnio je ostavku na sve funkcije koje obnaša i u Gradskoj organizaciji Foruma mladih SDP-a Đakovo kao i u Županijskoj organizaciji SDP-a Osječko-baranjske županije te na članstvo u Forumu mladih, navodi se u priopćenju.

Gradska organizacija SDP-a i Gradska organizacija Foruma mladih SDP-a ograđuje se od svih oblika nedoličnog ponašanja i istupa Tomislava Bogdana te ističe da takva ponašanja nisu niti će ikada biti prihvatljiva članovima SDP-a. Na svojoj sljedećoj sjednici Gradski odbor SDP-a Đakova raspravljat će i o dodatnim sankcijama Tomislavu Bogdanu.

Bogdan se fotografirao s tri podignuta prsta u Beogradu i tu fotografiju stavio na svoj Facebook profil, a netko od njegovih poznanika fotografiju je poslao uredništvima medija.

(Hina) pp/xdm yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙