FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradska uprava pomaže rukometnom klubu u deblokadi žiro-računa

Autor: ivuc
OSIJEK,20. kolovoza 2012.(Hina) - Osječka gradska uprava iz gradskog će proračuna izdvojiti 70.000 kuna kako bi se Rukometnom klubu Osijek pomoglo u rješavanju problema blokade žiro-računa, zaključeno je na današnjem sastanku gradonačelnika Krešimira Bubala s pročelnicima gradskih upravnih odjela.

Bubalo je kazao kako će se uz napore koje ulaže nova klupska uprava tako riješiti blokada računa zbog dugova od ukupno 600.000 kuna, ali i upozorio da ovakvi postupci ne smiju postati praksa.

Upozorio je kako svatko, sukladno svojim financijskim mogućnostima, može trošiti onoliko koliko ima, ustvrdivši da osobno nije znao da su dugovi koje je stvorila bivša klupska uprava dosegnuli ovakav iznos.

Dodao je da će gradska uprava pomoći klubu, ali da grad ne može biti jedina institucija koja će financirati rad sportskih klubova i udruga.

Najavio je da su završeni projekti za proširenje tramvajske mreže u prigradskom naselju Višnjevcu, te kako se uskoro očekuje raspisivanje javnog natječaja za izvođenje radova, za što je iz ovogodišnjeg proračuna osigurano 20 milijuna kuna.

(Hina) xivuc ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙