FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić čestitao Bajram građanima islamske vjeroispovijesti

Autor: mbuj
ZAGREB, 17. kolovoza 2012. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je danas u povodu Bajrama čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj Muftiji Azizu efendiji Hasanoviću i građanima islamske vjeroispovijesti.

"Povodom središnjeg islamskog blagdana svim muslimanima i Bošnjacima Zagreba i Hrvatske čestitam Bajram, sa željom da ga provedu u miru i radosti u obiteljskom i prijateljskom zajedništvu. Neka vas ovaj blagdan, kao simbol žrtvovanja i ljudske solidarnosti, potakne na dobra i plemenita djela prema bližnjima, ali i prema svim ljudima dobre volje. Jer, bez obzira na svjetonazorsku, vjersku ili nacionalnu pripadnost, za sve ljude vrijedi Poslanikov hadis 795. koji kaže: 'Propast će i na velikom gubitku bit će čovjek u čijem srcu nema ljubavi za druge ljude'", stoji u čestitki.

"U nadi da će se odnosi između islamske vjerske zajednice i Grada Zagreba i nadalje razvijati na dobrobit i korist svih naših sugrađana, primite izraze zahvalnosti i poštovanja", navodi Bandić.

(Hina) pp/xbma yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙