FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: za obnovu srednjoškolskog igrališta 5 milijuna kuna

Autor: ivuc
OSIJEK,17. kolovoza 2012.(Hina) - Za cjelovitu obnovu osječkog srednjoškolskog igrališta, čiji se završetak planira u proljeće iduće godine, iz gradskog proračuna izdvojit će se oko pet milijuna kuna, istaknuto je na današnjem predstavljanju projekta u Osijeku.

Gradonačelnik Krešimir Bubalo kazao je kako je potrebna cjelovita obnova toga igrališta, građenog od 1962. do 1964. godine, koje je do sada nekoliko puta djelomično renovirano. Napomenuo je kako će obnova, uz ostalo, obuhvatiti postavljanje nove atletske tartan staze, uređivanje sportskih terena i pratećih sadržaja, poput svlačionica.

Dodao je kako su pripremljeni troškovnici za natječaj, koji bi uskoro trebao biti raspisan, prvi pripremni radovi očekuju se za dva mjeseca, a završetak obnove u proljeće iduće godine.

Predstavnici projektantskih tvrtki "Rechner" i "Svod" Predrag Rechner i Tomislav Suk kazali su kako će se uz novu atletsku stazu obnoviti postojeći nogometni i košarkaški tereni, proširiti tereni za odbojku te postaviti atletska borilišta za bacanje kugle, skok u dalj te skok s motkom.

(Hina) xivuc yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙