FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 19. srpnja

Autor: nbrc
ZAGREB, 19. srpnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 19. srpnja.

ZAGREB - Proces sanacije, privatizacije i restrukturiranja brodogradilišta teme su konferencije za novinare prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Radimira Čačića sa suradnicima. Čačić će rezimirati odluke Vlade donesene u proteklom razdoblju vezano za brodogradnju i ujedno prezentirati daljnje korake za završetak procesa privatizacije i restrukturiranja brodogradilišta (14,00 sati, Ministarstvo gospodarstva, velika dvorana prizemlje, Grada Vukovara 78).

NAŠICE - Farmaceutska tvrtka Apipharme otvorit će svoj novi proizvodni pogon, površine 1.500 četvornih metara, u kojem će biti zaposleno oko 50 radnika. Kako je najavljeno, pogon će otvoriti predsjednik Republike Ivo Josipović (11,05 sati, Industrijska zona, Papučka 6). Predsjednik Josipović tijekom posjeta Našicama susrest će se i predstavnicima osječko-baranjske županijske i našičke gradske vlasti te s predstavnicima Nexe grupe.

RIJEKA – Predstavnici Sindikata metalaca Hrvatske - Industrijskog sindkata (SMH- IS) na konferenciji za novinare govorit će o aktualnom stanju u Brodograđevnoj industriji 3. maj (10,30 sati, Dom sindikata "Franjo Belulović").

ZAGREB - Predstavnici Sindikata metalaca Hrvatske - Industrijski sindikat na konferenciji za novinare govorit će o zahtjevu za programom RIZ-ESOP - radničkog dioničarstva u tvrtci RIZ Odašiljači (10,30 sati, Trg kralja Petra Krešimira IV).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙