FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za petak, 13. srpnja

Autor: sdju
ZAGREB, 13. srpnja 2012. (Hina) - SKV-Najava-Audio

ZAGREB - Hrvatski sabor donio je danas Zakon o medicinski pomognutoj oplodnji. O zakonu je na zahtjev HDZ-a i HDSSB-a provedeno poimenično glasovanje, na kojemu se za donošenje zakona izjasnilo 88 zastupnika vladajuće koalicije, Hrvatskih laburista, SDSS-a i nacionalnih manjina, protiv je bilo 45 zastupnika iz HDZ-a i HDSSB-a, a dva su zastupnika bila suzdržana (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - Hrvatski sabor danas je na prijedlog Odbora za medije Domagoja Novokmeta imenovao vršiteljem dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a. Prema novom Zakonu o HRT-u, kojega je Sabor donio prošloga petka, vršitelju dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a taj privremeni mandat može trajati najdulje šest mjeseci, kada se treba imenovati stalni glavni ravnatelj (prilog oko 15,30 sati).

UMAG - Turizam je jedan od rijetkih sektora hrvatskog gospodarstva od kojeg se očekuje da potakne više stope rasta i kvalitetan razvoj, a uz poticanje investicija u turizmu potrebno je u funkciju staviti i napuštene objekte, istaknuto je uz ostalo na poslovnom skupu "Croatia business open Umag 2012" koji je danas svečano otvoren u umaškom hotelu "Melia Coral" (prilog do 16 sati).

ZAGREB - Četvorica učenika hrvatskih srednjih škola osvojili su dvije srebrne i dvije brončane medalje na 19. srednjoeuropskoj informatičkoj olimpijadi CEOI 2012. u mađarskome gradu Tati održanoj od 7. do 13. srpnja (prilog oko 16 sati).

(Hina) xsdju yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙