FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na D1 promet otežan zbog nezgode

Autor: ista
ZAGREB, 26. lipnja 2012. (Hina) - Na brzoj cesti Solin-Klis (D1) promet teče otežano u smjeru Splita, zbog prometne nesreće.

Zbog bure, na dionici Jadranske magistrale (D8) od Senja do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina), a od Kraljevice do Senja te od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A1 od čvora Maslenica do južnog ulaza u tunel Sveti Rok i A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sva vozila.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u Lici i središnjoj Hrvatskoj. Magla smanjuje vidljivost na dionici autoceste A4 Zagreb-Goričan od Brezničkog Huma do Ivanje Reke. Upozoravamo vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, na čvoru Oštrovica u smjeru Rijeke zatvoren je izlaz prema Krku i Crikvenici. Alternativni izlazi su čvor Delnice ili čvor Vrata. Ulaz na autocestu u čvoru Oštrovica prema Zagrebu otvoren je za sav promet.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na GP Macelj (čekanja oko 2 sata), a zbog pojačanog priljeva prometna policija ih isključuje iz prometa kod čvora Sveti Križ Začretje na autocesti A2 Zagreb-Macelj.

Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec.

Trajekti plove redovito.

(Hina) xpp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙