FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAD: ministar trgovine izazvao sudare, napustio mjesto nesreće

Autor: vkla
WASHINGTON, 11. lipnja 2012. (Hina/Reuters) - Američki ministar trgovine John Bryson nalazi se pod istragom zbog više automobilskih sudara u subotu u južnoj Kaliforniji i napuštanja mjesta nesreće, priopćila je u ponedjeljak policija u San Gabrielu, dodavši da je nesreće najvjerojatnije izazvao upravo taj visoki dužnosnik Obamine administracije.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je Bryson u San Gabrielu izazvao prvu nesreću zabivši se u jedan Buick, a potom se još jednom zabio kada je bježao s mjesta nesreće. Pet minuta poslije, u obližnjem Rosemeadu, udario je u Hondu Accord. Policija ga je pronašla onesviještenog za upravljačem vozila na poprištu drugog sudara. Bolničari su mu pružili prvu pomoć, a potom je primljen u najbližu bolnicu zbog lakših ozljeda. Vozači i suvozači u ostalim automobilima nisu pretrpili ozbiljnije ozljede.

Za sada, kako tvrdi policija, nema pokazatelja da je Bryson bio pod utjecajem droge ili alkohola. Dužnost ministra trgovine obnaša od listopada 2011., a na internetskoj stranici ministarstva ga se opisuje kao jednog od glavnih članova predsjednikova gospodarskog tima. Priopćenje ministarstva se očekuje uskoro. Bijela kuća također još nije dala svoj komentar.

(Hina) xvk yps

An unhandled error has occurred. Reload 🗙