FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 6. lipnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Na autocesti A1, kroz tunele Bisko i Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi, dok se kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita vozi jednim trakom. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, zatvoren je izlaz Oštrovica u smjeru Rijeke (silazak prema otoku Krku i Crikvenici). Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Zbog radova na mostu Nova Zelina na 59. +300 km na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka vozi se usporeno. Do 6. lipnja od 7 do 19 sati zbog radova će biti zatvorena županijska cesta Ž6208 Vrgorac-Staševica-D425 na dionici Vina- most na Maticia, a obilazak: Vrgorac-Mali Prolog-Ploče. Uoči blagdana Tijelova, zabrana prometa teretnim motornim vozilima čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona, bit će u danas, 6. lipnja, od 15 do 23 sata, te u četvrtak, 7. lipnja, od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Na državnoj cesti D1 i na autocestama zabrana nema. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 između Velikog Trgovišća i Luke i kroz naselje Gornji Stupnik (stara karlovačka), D28 državna cesta u Predavcu, D34 obilaznica grada Valpova, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D22 Novi Marof-Sudovec, D59 Bribirske Mostine-Krković, D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike) i ŽC 6007 Ražanac-Zadar. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Na većem dijelu Jadrana pretežno sunčano. U unutrašnjosti povremeno umjerena naoblaka, a ujutro rijetko gdje i kratkotrajna magla. Vjetar na kopnu uglavnom slab. Na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, zatim jugozapadnjak i sjeverozapadnjak, na sjevernom dijelu i jugo. Najviša dnevna temperatura između 20 i 24, a na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od 24 do 27 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp/xnkot ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙