FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Josipović u posjetu Vukovaru

Autor: zdra
VUKOVAR, 5. lipnja 2012. (Hina) - Predsjednik RH Ivo Josipović koji danas boravi u posjetu Vukovaru razgovarao je u Uredu vukovarskog gradonačelnika s predstavnicima grada Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije predvođeni gradonačelnikom Željkom Sabom i županom Božom Galićem o gospodarskim prilikama u gradu i županiji te pripremama za korištenje fondova EU.

"Neke investicije su dobro planirane i perspektivne međutim i ovdje sam čuo ono na što stalno upozoravam, da imamo previše papira i procedure što otežava dolazak investicija", izjavio je predsjednik Josipović novinarima nakon sastanka.

Za primjer je naveo investitora kojemu je, kako je rekao, da bi pokrenuo posao u Vukovaru trebalo devedesetak dozvola i papira.

Prema njegovim riječima dok se iz hrvatskog pravnog sustava ne ukloni višak papirologije, teško da će Hrvatska biti konkurentna.

Predsjednik Ivo Josipović susreo se u Strossmayerovoj ulici u središtu Vukovara s članovima Kluba roditelja nedonoščadi "Palčići" organizatorima akcije "Palčić gore", a potom se uputio prema Općoj županijskoj bolnici gdje će biti nazočan donaciji medicinske opreme Odjelu za pedijatriju. U dvorcu Eltz predsjednik će nazočiti polaganju "kamena za mir" iz Hiroshime i Nagasakija, na Veleučilištu Lavoslav Ružička biti nazočan promociji studenta Veleučilišta, te posjetiti Centar za zapošljavanje invalida Grada Vukovara.

Također će se susresti i sa predstavnicima Zajedničkog vijeća općina.

(Hina) xzdra yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙