FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar turizma Veljko Ostojić u službenom posjetu Španjolskoj

Autor: tmis
ZAGREB, 1. lipnja 2012. (Hina) - Ministar turizam Veljko Ostojić će od 3. do 5. lipnja službeno posjetiti Španjolsku, odnosno Madrid i Barcelonu gdje će se susresti s predstavnicima španjolskog turizma sresti, a razgovarat će i s predstavnicima Svjetske turističke organizacije-UNWTO, najavljeno je iz Ministarstva turizma.

Ministar Veljko Ostojić će u Madridu boraviti 3. i 4. lipnja te se sresti s ministrom industrije, energetike i turizma Jossom Manuelom Sorijem Lopezom te s državnom tajnicom za turizam Isabelom Maríom Borrego Cortes.

U tom će se gradu, u kojemu je i sjedište UNWTO-a, sastati i s glavnim tajnikom UNWTO-a Talebom Rifaijem i njegovim suradnicima.

U utorak, 5. lipnja, ministar će boraviti u Barceloni, gdje će razgovarati s glavnom ravnateljicom za turizam u Vladi Katalonije Marian Muro i predsjednikom Luke Barcelona Sixte Cambrom.

Ministar će tijekom sastanka izmijeniti informacije o turističkim kretanjima između dviju zemalja te o svim bitnim pitanjima za suradnju.

Sastat će se i s predstavnicima privatnog sektora, vodećim španjolskim zrakoplovnim kompanijama i touroperatorima koji već rade programe za Hrvatsku, pri čemu će razgovarati o načinima za jačanje tržišne suradnje, naglašavaju iz Ministarstva turizma.

(Hina) xtam ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙