FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić i Bernardić čestitali Dan grada Zagreba

Autor: mbuj
ZAGREB, 30. svibnja 2012. (Hina) - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić čestitali su sugrađankama i sugrađanima Dan grada Zagreba, 31. svibnja.

Gradonačelnik Bandić poručio je građanima da se prije svega svi držimo zajedništva, većeg rada, reda i odgovornosti kako bi ovu krizu i recesiju prebrodili.

"Ali, više prije svega solidarnosti i socijalne pravde", poručio je gradonačelnik Bandić. Dodao je kako je svih svojih 12 godina na tom tragu radio, a radit će i ubuduće i branit će tu crtu razdjelnicu da u krizno i recesijsko vrijeme solidarnost i socijalna pravda dođu što više do izražaja kako bi prebrodili to lakše oni koji su zaboravljeni, zapušteni i osiromašeni.

"Čestitam svim sugrađankama i sugrađanima Dan našeg grada. Zagreb je grad čarobne privlačnosti u koji se zaljube svi koji u njemu borave neko vrijeme i nose ga u srcu, a mi stanovnici dobro znamo i ponosni smo na njegovu kulturu i tradiciju, moramo ju baštiniti i na nama je da s istom strašću nastavimo daljnji razvoj grada Zagreba", poručio je predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić.

Istaknuo je da je sada vrijeme "za prave odluke, za novo vrijeme, na pragu ulaska Hrvatske u Europsku uniju i grada Zagreba u društvo europskih metropola".

"Imamo jedinstvenu priliku i šansu postati najrazvijeniji grad na jugoistoku Europe i u tom smislu, u smislu novog vremena i novih pravih odluka, za novi uzlet grada Zagreba svim sugrađankama i sugrađanima želim sretan Dan grada Zagreba", istaknuo je u čestitki predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić.

(Hina) xbma ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙