FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 28. svibnja

Autor: dsta
ZAGREB, 28. svibnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 28. svibnja.

ZAGREB - Tiskovna konferencija predstavnika Hrvatske poljoprivredne komore (HPK) o aktualnoj situaciji u poljoprivredi (12 sati, prostorije HPK-a, Vukovarska 78).

ZAGREB - Predstavnici Razvojne agencije Zagreb - TPZ, predstavit će projekt "Tehnopolis Zagreb" koji bi se realizirao u nezavršenom objektu planirane bolnice u Blatu. Na površini od 236 tisuća četvornih metara bio bi tehnološki park za poduzeća visoke tehnologije, poduzetnički inkubator za start-up poduzetnike, poduzetnička zona za velika proizvodna poduzeća, poslovna škola i razni prateći sadržaji (13,00 sati, Gradska skupština Grada Zagreba, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5/1).

ZAGREB - Prosječna neto plaća zaposlenih u pravnim osobama u Zagrebu za ožujak ove godine iznosila je 6.413 kuna, što je za 124 kune ili nominalno za 2 posto više od prosječne neto plaće za veljaču, pokazuju podaci Odjela za statistiku zagrebačkog Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada. Na godišnjoj razini, prosječna zagrebačka neto plaća za treći mjesec ove godine ostala je na razini one za ožujak prošle godine. Najniža neto plaće u Zagrebu za ožujak isplaćena je u uslugama u vezi s upravljanjem i održavanjem zgrada i djelatnosti uređenja i održavanja krajolika, u iznosu od 3.147 kuna. Najveći je pak prosjek neto plaće za ožujak u Zagrebu zabilježen u promidžbi (reklama i propaganda) i istraživanju tržišta, od 13.305 kuna.

dežurne urednice:

prije podne - Slavica Cvitanić

poslije podne - Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙