FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za petak 25. svibnja

Autor: kgab
ZAGREB, 24. svibnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za petak, 25. svibnja.

TALIN - Proljetno zasjedanje Parlamentarne skupštine NATO-a u radu kojega će sudjelovati i izaslanstvo Hrvatskog sabora u Parlamentarnoj skupštini NATO-a na čelu s Borisom Blažekovićem.

LJUBLJANA - Predsjednik Europskog Vijeća Herman Van Rompuy posjetit će Sloveniju gdje će se sastati sa slovenskim predsjednikom Danilom Tuerkom i premijerom Janezom Janšom. Glavna tema razgovora Rompuya i Janše bit će opća financijska i ekonomska situacija u eurozoni, objavio je ured slovenskog premijera. Također će razgovarati o pripremi europske strategije za rast i investicije, srednjoročnoj financijskoj perspektivi EU za razdoblje 2014-2020., te drugim pitanjima važnim za EU u sadašnjem trenutku. Rompuy će se obratiti i članovima slovenskog parlamenta.

MOSKVA - Novoizabrani predsjednik Srbije i predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić u petak će u Moskvi nazočiti kongresu ruske stranke Jedinstvena Rusija. To će biti njegovo prvo putovanje u inozemstvo otkako je u nedjelju izabran za novog predsjednika Srbije.

Dežurni:

Noć: Vera Radić

Prijepodne: Srđan Baković

Poslijepodne: Domagoj Janković

Navečer: Damir Hainski

Tel: 00385 1 4808 645

Fax: 00385 1 4808 822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkga ynab

An unhandled error has occurred. Reload 🗙