FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački HSLS- HSS o Holdingu

Autor: mbuj
ZAGREB, 24. svibnja 2012. (Hina) - Predsjednik Kluba zastupnika HSLS - HSS u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Darinko Kosor najavio je danas da će, na prvoj sjednici Skupštine Zagrebačkog holdinga, čiji je član, tražiti da skupštinska većina predloži novu upravu Zagrebačkog holdinga i predsjednika uprave.

"Mi ne dajemo svoja rješenja jer imamo samo sedam zastupnika, ali očekujemo od onih koji su u većini u Skupštini Grada Zagreba, od Kluba SDP - HSU da na toj sjednici, koja mora biti najkasnije u kolovozu kada je reizbor Uprave, predloži cjelokupan novi tim jer ovaj je pokazao da ne zna dobro voditi Holding", rekao je Kosor na konferenciji za novinare održanoj u stanci Gradske skupštine, i poručio većini da se pritom "ne vodi partijskim uputama s Iblerova trga".

Predložio je da se raspiše natječaj i izaberu najbolji ljudi. Ili, neka SDP predloži nove ljude, ali da izađu s programom i rješenjem da svake godine Zagrebački holding nema 500 milijuna gubitka i da svaki građanin to ne mora plaćati 2000 kuna, kazao je Kosor.

HSLS i HSS nemaju nikakvih ambicija da imaju svoje ljude u Upravi Zagrebačkog holdinga, kazao je Kosor te u ime Kluba izrazio žaljenje što većina u Gradskoj skupštini nije usvojila njihov prijedlog o dinamici izvještavanja Holdinga o poslovanju - izvješća za prva tri mjeseca u lipnju a za šest mjeseci u listopadu "kako bi na vrijeme gradski zastupnici znali što se u Holdingu događa".

(Hina) xmbuj yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙