FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački HDZ osudio odbijanje rasprave o Holdingu

Autor: dmak
ZAGREB, 24. svibnja 2012. (Hina) - Klub zastupnika HDZ-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini osudio je danas odbijanje skupštinske većine da na dnevni red uvrsti raspravu o poslovanju Zagrebačkog holdinga jer, istaknuli su, Holdingu prijeti kolaps i nelikvidnost, a njegovim zaposlenicima i neisplata plaća u drugom dijelu godine.

Klub HDZ-a održao je konferenciju za novinare u stanci sjednice zagrebačke Gradske skupštine, reagirajući na raspravu o Zagrebačkom holdingu.

Sve te dubioze platit će građani višim cijenama, a skupštinska se većina bavi time kako prenijeti ovlast imenovanja članova uprave Holdinga s Gradske skupštne na nadzorni odbor kako bi se izbjegla politizacija, dok na državnoj razini čine upravo suprotno, politički kadrovirajući u Hrvatskim autocestama (HAC), rekao je predsjednik zagrebačkog HDZ-a Ante Zvonimir Golem. Vladajućima je najveća briga kako sakriti nepravilnosti u poslovanju Holdinga, a ne kako ga poboljšati, ustvrdio je.

Što se tiče problema plaćanja i cijene dječjih vrtića Golem je upozorio da taj problem još nije riješen, iako su izdane uplatnice za doplatu razlike u cijeni, pa građanima u slučaju neplaćanja prijete ovrhe. Nije pošteno da građani moraju platiti nešto za što nisu znali da moraju i koliko platiti, i to što su taoci nemogućnosti dogovora gradonačelnika i Gradske skupštine, istaknuo je Golem.

(Hina) xdm yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙