FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Humanitarna nogometna utakmica za izgradnju dječjeg igrališta u Vukovaru

Autor: mbuj
ZAGREB, 23. svibnja 2012. (Hina) - Humanitarna nogometna utakmica "Dinamovih legendi" i "Dinamovih navijača" čiji je prihod namijenjen za izgradnju dječjeg igrališta u vukovarskom vrtiću "Vukovar 1" održat će se u subotu, 26. svibnja.

Nogometni spektakl "Plavo srce za djecu Vukovara" održat će se u 17 sati na stadionu Kranjčevićeva, najavili su danas suorganizatori - humanitarna udruga "Plavo srce" i građanska inicijativa "Zajedno za Dinamo" te zagrebačka udruga branitelja Vukovara, a snage će odmjeriti momčad Dinamovih legendi na čelu sa legendarnim kapetanom Zvonimirom Bobanom te momčad Dinamovih navijača.

Predstavnik navijača Dinama Tomislav Glušić pozvao je sve navijače Dinama i sve ljude dobre volje da podrže taj humanitarni projekt dolaskom na utakmicu, a tvrtke, udruge i institucije da pomognu akciju.

Predsjednik zagrebačke udruge branitelja Vukovara Damir Jašarević naglašava ulogu branitelja iz Zagreba u obrani grada Vukovara 1991. godine, ističući da branitelji uvijek podržavaju akcije za djecu, posebno iz mjesta stradanja iz Domovinskog rata.

"Vukovar je hrvatski simbol, naša snaga u teškim vremenima, samim time nama je i zadaća vratiti osmijehe toj djeci", kazao je Jašarević.

Najavljen je i dolazak djece iz vukovarskog vrtića koja će se družiti s legendama Dinama.

(Hina) pp/xbma yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙