FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IGBS Zagreb i Kelley School of Business potpisali ugovor o proširenoj suradnji

Autor: tper
ZAGREB, 23. svibnja 2012. (Hina) - Međunarodna diplomska škola za poslovno upravljanje Zagreb (IGBS Zagreb) i Kelley School of Business sa Sveučilišta Indiana potpisali su danas Ugovor o proširenoj suradnji koji će omogućiti studentima stjecanje diplome obje škole.

Nakon završetka MBA programa na IGBS Zagreb od jeseni 2012. polaznici će stjecati dvije diplome - diplomu specijalista poslovnog upravljanja IGBS-a Zagreb, usklađenu prema bolonjskom procesu te svjetski priznatu američku diplomu magistra znanosti (MSc) iz strateškog menadžmenta Kelley School of Business.

Program Dual Degree na IGBS Zagreb, kako je rečeno, započet će od iduće, sedme generacije studenata koja s nastavom započinje u listopadu ove godine.

Dekan IGBS-a Zagreb Zlatan Froehlich istaknuo je kako je potpisivanje ovog sporazuma velika potvrda kvalitete nastave s američke strane kao i izuzetna prilika da hrvatski studenti kroz studij u Hrvatskoj dobiju i svjetski priznatu američku diplomu.

Dekan Kelley School of Business Daniel C. Smith kazao je kako je ta škola bila partner pri osnivanju IGBS-a Zagreb (2003. godine) te kako se ovim sporazumom suradnja širi na višu razinu kroz inovativni i kreativni nastavni program na studiju iz strateškog menadžmenta.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙