FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 19. svibnja

Autor: aspa
ZAGREB, 18. svibnja 2012. (Hina) - Najava događaja Općega servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu 19. svibnja:

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primit će na kavu skupinu građana u Uredu predsjednika (10 sati, Pantovčak 241).

ZAGREB - Potpisivanje sporazuma između Hrvatske elektroprivrede (HEP) i tvrtke DOK-ING d.o.o hrvatskog proizvođača električnih vozila kojeg će potpisati predsjednik Uprave HEP-a Zlatko Koračević i direktor DOK-ING-a Vjekoslav Majetić na štandu tvrtke DOK-ING u 11 sati na Trgu Bana Jelačića. Time će se predstaviti e-Mobilnost, novi projekt HEP-a, a u sklopu Zagrebačkog energetskog tjedna. Nakon potpisivanja Sporazuma organizirati će se promotivna vožnja automobilom na električni pogon za uzvanike.

ZAGREB - Otvorenje izložbe haljina od ambalažnih materijala "Kopčaj me selotejpom" a koju će otvoriti Mirela Holy, ministrica zaštite okoliša i prirode (18 sati, West Gate Shoping City).

PULA - Svečano porinuće putničkoga katamarana za Olimpijske igre u Londonu namijenjena prijevozu putnika i pružanju restoranskih usluga kapaciteta 599 putnika koji će ploviti tijekom Olimpijade u Londonu (11,45 satiBrodogradilište Tehnomont).

SPLIT - Posljednja ovosezonska premijera Opere HNK u Splitu, koje će izvesti operu Benjamina Brittena "Silovanje Lukrecije", a riječ je o međunarodnoj koprodukciji između HNK Split, Artemus Fundation Madrid i teatro Verdi Trst (20,30 sati, HNK Split).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Mate Kovačević

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xaspa ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙