FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za četvrtak, 10. svibnja

Autor: ikut
ZAGREB, 10. svibnja 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 10. svibnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Nastavak sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Sjednica Vlade RH (10 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Saslušanjem novih svjedoka na Županijskom sudu nastavlja se suđenje Ivi Sanaderu u slučajevima Hypo i Ina-MOL (9,30 sati, Županijski sud).

ZAGREB - Memorandum o razumijevanju i suradnji na projektu "Nacionalna strategija inovacija Republike Hrvatske 2013.-2020." potpisat će prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović. Svrha projekta je definiranje referentnog okvira za efikasno provođenje inovacijske politike, a sve u cilju povezivanja i potpore rastu inovacija i razvoju ključnih gospodarskih sektora u Hrvatskoj (13 sati, Ministarstvo gospodarstva).

ZAGREB - Zasjedanje izborne Skupština Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (HAZU) na čijem je dnevnom redu izbor novih članova HAZU-a (17 sati, Akademijina palača). Predsjedništvo HAZU-a prihvatilo je kandidate za nove članove HAZU-a i te će kandidate iznijeti pred Akademijinu Skupštinu - i to 20 kandidata za redovite članove, 10 kandidata za članove suradnike, 8 kandidata za dopisne članove i 7 kandidata za reizbor suradnika.

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Bosanska kvadratura kruga" autora Dubravka Lovrenovića. Knjigu će, uz autora, predstaviti Neven Budak, Ivo Žanić te urednik Željko Ivanković (19 sati, palača Matice hrvatske).

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objaviti popis kandidata za predstojeće Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj ( 11 sati, Zagrebačka pivovara).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙