FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

M. Kujundžić: HDZ treba novo vodstvo

Autor: mkov
ZAGREB, 17. svibnja 2012. (Hina) - Kandidat za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Milan Kujundžić večeras se predstavio članstvu u srcu Podravine, gdje je poručio da HDZ treba novo vodstvo i način vođenja stranke.

"Da Kosor i Karamarko imaju prst obraza ne bi se kandidirali, jer ako se boje sučeljavanja sa mnom i Prgometom, kako će se na novim parlamentarnim izborima sučeliti s Milanovićem i Čačićem", upitao je Kujundžić dodavši kako se oni boje sebe, svoga života i rezultata kojeg su postigli.

Istaknuo je kako bi oni najradije zamračili i skrili dijelove svoga života, kada su išli u Kumrovec u školu, kada su služili Josipa Manolića, izdali Franju Tuđmana, doveli Stipu Mesića te služili Ivu Sanadera i stavili sve nas zajedno na stup srama pa nas, kako je rekao, Milanović i slični nazivaju zločinačkom organizacijom.

"Vi koji ste izdali Franju Tuđmana, vi koji ste rekli: Kud Ivo tud i ja!, vi ne možete biti lideri, poručio je Kujundžić ustvrdivši kako je stranka sada na koljenima.

Predsjednički kandidat je kazao kako će vratiti stranku u život pa će njeni članovi radom i poštenjem preuzeti Banske dvore te će imati dvotrećinsku većinu u Saboru.

"Neće ovi koji sada sjede u Saboru mašinerijom svojih ruku moći izglasovati kojekakve neprirodne i nehrvatske zakone, počevši od neprirodnih brakova, koje sada spominju i neprirodnih oblika oplodnje gdje bi žena koja nije ni pokušala spavati s muškarcem mogla dobiti o državni trošak mogućnost da ima dijete, kazao je Kujundžić.

On je članstvu poručio da se više nikada neće dogoditi, ako dođu novi ljudi na čelo HDZ-a, da Hrvatska ima predsjednika bezbožnika kao sada. "Nesretnici iz vrha HDZ-a su to omogućili, jer su podijelili interese i poslali pet kandidata iz HDZ-a za mjesto predsjednika Republike Hrvatske", rekao uje dodavši kako su podijelili glasove te Josipović kao bezbožnik sada sjedi na Pantovčaku.

(Hina) xkkop ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙