FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milošević u Zadru i Šibeniku

Autor: vkrb
ZADAR/ŠIBENIK, 17. svibnja 2012. (Hina) - Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević predstavio je večeras u zadarskom hotelu "Kolovare" svoju kandidaturu zadarskim izaslanicima i članovima stranke.

"Tri su ključna razloga za moju kandidaturu, zato što želim da svi zajedno vratimo članovima HDZ-a čast i ponos, jer želim da našoj stranci vratimo političku vjerodostojnost i pobjednički duh i ništa manje važno, zato što želim da naša stranka sutra izvede Hrvatsku iz krize, jer vidimo da Hrvatska i dalje tone sve dublje u gospodarsku i društvenu krizu", rekao je Milošević.

Na pitanje novinara da ga mnogi smatraju autsajderom stranačkih izbora rekao je da to razgovori s izaslanicima na terenu demantiraju, ali i pokazuju upravo suprotno. "Prema anketama koje provodim svega 4 posto izaslanika na Općem saboru glasovat će po nalogu svojih vodstava iz Županijskih odbora, rekao je dodavši kako to samo potvrđuje da će izaslanici glasovati po svojoj savjesti te da tu vidi svoju šansu.

"Borba za nova radna mjesta, borba za nove tvornice i bolji život i uspješnu Hrvatsku u EU - to je pravi put kojim Hrvatska treba krenuti u godinama pred nama. Ono što je 1991. godine bila borba za svaki pedalj zemlje, 2012. je borba za svako radno mjesto, za hrvatske radnike, seljake i poduzetnike", istaknuo je Milošević.

Istaknuo je i kako je devedesetih godina Franjo Tuđman bio vizionar, koji je u vremenima rata i borbe za hrvatski teritorij rekao da Hrvatska treba biti članica Europske unije i međunarodni čimbenik.

Dosadašnju kampanju drži korisnom, premda smatra kako se mogao napraviti još veći iskorak i u istim se terminima zajednički predstaviti svi kandidati u županijskim središtima.

Gostujući danas u Šibeniku Milošević je istaknuo kako HDZ treba biti moderna demokršćanska stranka, koja štiti tradicionalne vrijednosti: vjeru, obitelj i domovinu te da je to stranka koja je otvorena prema svojim članovima, ali i prema čitavoj javnosti.

(Hina) xpp/xbarn ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙