FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novozagrepčani dobili još jedan park za kućne ljubimce

Autor: mbuj
ZAGREB, 17. svibnja 2012. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je danas park za pse u Utrinama, drugi u Novom Zagrebu i dosad najveći u gradu, a potom je obišao zelenu površinu smještenu sa zapadne strane Mamutice u Travnom, koja se uređuje u novi veliki park s dječjim igralištem.

Gradonačelnik je nakon otvaranja parka za pse u Utrinama (Prilaz Mate Balote) novinarima izjavio kako se time pokazuje civilizacijski doseg Zagreba, a ujedno je lijep dar sugrađanima i njihovim četveronožnim ljubimcima. "Izgradnja ovakvog parka dobar je primjer da se i u vremenu recesije, racionalizacijom troškova mogu ostvarivati kvalitetni i korisni projekti", rekao je Bandić najavivši još sličnih projekata. U Zagrebu su sada četiri parka za kućne ljubimce, a ovaj novi je najveći - ima 17.000 četvornih metara, a koštao je milijun i sto tisuća kuna - Grad Zagreb je dao 700.000 kuna a vijeće gradske četvrte iz programa malih komunalnih akcija 400.000 kuna.

Nakon što je obišao zelenu površinu smještenu sa zapadne strane Mamutice gradonačelnik Bandić izjavio je kako žitelji ovog naselja zaslužuju imati i park. "Do ljeta ćemo poravnati teren i zasaditi travu a malim komunalnim akcijama će se riješiti klupe i dječje igralište", najavio je gradonačelnik Bandić.

(Hina) xbma ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙