FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Maras u Dubrovniku

Autor: hspa
DUBROVNIK, 17. svibnja 2012. (Hina) - Ministar poduzetništva i obrtništva Gordan Maras danas je u Dubrovniku o stanju poduzetništva i ulaganja u Dubrovačko-neretvansku županiju razgovarao sa županom Nikolom Dobroslavićem i njegovim suradnicima.

Dobroslavić je predstavio aktivnosti koje Dubrovačko-neretvanska županija i njezina Razvojna agencija Dunea provode na poticanju investicija i razvoja malog i srednjeg poduzetništva.

Ministar Maras izrazio je zadovoljstvo katalozima poduzetničkih zona na području županije te naglasio kako bi bilo potrebno organizirati forum na kojem će se prezentirati cjelokupna ponuda odnosno mogućnosti za ulaganja i investicije na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Razgovaralo se i o projektu golfa na Srđu te pratećim hotelskim i apartmanskim sadržajima kao i o problemu prometne povezanosti Dubrovačko-neretvanske županije.

Na novinarsko pitanje vezano uz nastavak izgradnje Pelješkog mosta ministar Maras kazao je kako Vlada nije odustala od izgradnje Pelješkog mosta već ga je odgodila do daljnjeg.

Ministar Maras susreo se i s dubrovačkim gradonačelnikom Androm Vlahušićem te sudjelovao u radu sjednice Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Dubrovnik.

(Hina) xddub yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙