FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDS-ZAMP: Komunikacijski stručnjaci u Zagrebu

Autor: Ana Todoric
ZAGREB, 15. svibnja 2012. (Hina) - Pod predsjedanjem Tanie Spriggens iz britanskog društva za likovne umjetnosti (DACS), u Zagrebu je održana konferencija za komunikacije krovne Međunarodne konfederacije društava autora i skladatelja - CISAC, a u čijem radu hrvatski predstavnici već godinama aktivno sudjeluju, priopćeno je iz Hrvatskog društva skladatelja -Zaštita autorskih muzičkih prava (HDS-ZAMP).

Vijeće je obradilo mnoštvo tema s područja autorskih prava i njihove zaštite, razmotrilo strategiju CISAC-a i usporedilo nedavna iskustva u području odonosa s javnošću. Jedna od zanimljivih tema bila je "SOPA/ACTA, zašto je kreativna industrija izgubila bitku u online PR-u?"

Tijekom dva dana održane su brojne radionice na kojima se pokušalo pronaći ideje za buduće aktivnosti, poruke i pristupe široj javnosti. Zaključci su kako se društva trebaju modernizirati, pratiti nove trendove i tehnologije, dodatno uložiti u promociju te otvoriti prema mlađim dobnim skupinama, navodi se u priopćenju HDS-ZAMP-a.

(Hina) pp/xta ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙