FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milinović na predstavljaju u Puli

Autor: dspo
PULA, 7. svibnja 2012.(Hina) - Kandidat za predsjednika HDZ-a Darko Milinović na večerašnjem predstavljanju svog programa u Puli rekao je kako će u preostalih petnaestak dana do stranačkih izbora "hrabro govoriti istinu o svemu" jer, kako je rekao, "samo je istina jamac budućnosti HDZ-a".

"Moj je program pobjednički i vjerodostojan, nikada nisam izdao Franju Tuđmana, nikada nisam napustio HDZ jer je to jedina stranka u mom političkom djelovanju", poručio je Milinović. Večeras je u Puli javno upitao protukandidata za predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka, "zašto nije spriječio kriminal u INA-i, HAC-u i Podravci" jer, kako je rekao, upravo su ti slučajevi "kriminalizirali HDZ".

Milinović je ustvrdio kako je upitno je li Karamarko s nekim bio možda u dogovoru i namjerno nije sankcionirao ovaj kriminal. Dodao je kako "onaj koji ne može doći pred hrvatskom javnošću i suočiti se s najneugodnijim pitanjima, nije zaslužio biti predsjednik HDZ-a, niti kandidat".

Prema njegovim riječima svaki izbori, pa tako i ovi, donose određene tenzije.

"Do sada je bilo podmetanja po medijima paraobavještajnog podzemlja. Kada sam pitao nekog od kandidata, primjerice Karamarka da se izjasni o nekim stvarima, onda kaže da je to prljava kampanija, a kada je u pitanju paraobavještajna zajednica za njega je to vrh demokracije", izjavio je Milinović.

Dodao je kako su za njega vrh demokracije upravo članovi stranke koji žele "vjerodostojnog i hrabrog predsjednika stranke s pobjedničkim mentalitetom". "Moj jedini cilj je postati predsjednik HDZ-a, a nakon konsolidacije ima vremena do lokalnih izbora razgovarati o svim koalicijama na desnoj odnosno demokršćanskoj političkoj sceni", zaključio je Milinović.

(Hina) xdspo ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙