FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prvosvibanjska čestitka gradonačelnika Bandića

Autor: Lidija Baković
ZAGREB, 27. travnja 2012. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je prvosvibanjsku čestitku svim Zagrepčankama i Zagrepčanima, radnicama i radnicima, čestitavši im Međunarodni praznik rada i blagdan Sv. Josipa radnika uz poruku da se unatoč vremenu krize očuva dostojanstvo čovjeka, priopćeno je danas iz Ureda gradonačelnika.

"Danas smo, u ovim vremenima krize i nestabilnosti, više nego ikada svjesni potrebe za zaštitom radničkih prava, potrebe da kriza ne bude izgovor za njihovo smanjivanje, ali i potrebe očuvanja dostojanstva svakog čovjeka", istaknuo je gradonačelnik u priopćenju dodavši da je izlaz u radu, zajedništvu i suradnji, u oslobađanju potencijala te stvaranju atmosfere u kojoj se cijeni i nagrađuje trud i kreativnost.

Smatra da je u kriznom vremenu solidarnost s onima koji jedva preživljavaju ključna za stvaranje okružja u kojemu će bolne, ali nužne reforme pasti na plodno tlo te Zagreb i Hrvatsku pokrenuti u pravom smjeru.

Sve sugrađane pozvao je da u utorak, 1. svibnja, dođu u park Maksimir i uz druženje i prvosvibanjski zagrebački grah proslave Praznik rada.

(Hina) xpp/xlbak yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙