FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić primio članove i vodstvo AK "Agram"

Autor: tdel
ZAGREB, 23. travnja 2012. (Hina) - U povodu 15. otvorenog atletskog prvenstva Hrvatske za osobe s invaliditetom, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je članove i vodstvo Atletskoga kluba za osobe s invaliditetom "Agram", suorganizatora ovogodišnjeg prvenstva, priopćio je danas Ured zagrebačkoga gradonačelnika.

Otvoreno atletsko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom, nakon Rijeke i Pule, vraća se u Zagreb i pod pokroviteljstvom zagrebačkoga gradonačelnika održat će se na stadionu "Mladost" od 3. do 6. svibnja 2012.

Zaželjevši članovima i vodstvu "Agrama" mnogo sreće na terenu i uspjeha na ovogodišnjem prvenstvu, gradonačelnik Bandić istaknuo je da je Zagreb ponosan što opet ima priliku i čast biti domaćin vrhunskim sportašima te da je Zagreb uvijek spreman poduprijeti takve manifestacije.

Gradonačelnik Bandić sa suradnicima razgovarao je s članovima i vodstvom "Agrama" o aktivnostima vezanim uz organizaciju najveće sportske priredbe te vrste, a gosti su ih izvijestili o pripremama za prvenstvo na kojemu će nastupati oko 300 natjecatelja iz 25 zemalja.

Petnaesto atletsko prvenstvo Hrvatske za osobe s invaliditetom zajedno s "Agramom" organiziraju Hrvatski paraolimpijski odbor, Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom te Zagrebački savez osoba s invaliditetom.

(Hina) pp/xtdel ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙