FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan teretni promet na GP Macelj i Stara Gradiška

Autor: spar
ZAGREB, 20. travnja 2012. (Hina) - Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni te skliski u Dalmaciji, Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i središnjoj Hrvatskoj, izvijestio je u 14,30 sati Hrvatski auto-klub.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog radova na mostu Krapina u zoni čvora Zaprešić, u oba smjera, zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Na nadvožnjaku u čvoru Krapina vozi se naizmjence, uz privremenu prometnu signalizaciju.

Na autocesti A1 zbog radova na nadvožnjaku Drvenik zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika. Dvosmjerno se vozi između: čvorova Zagvozd i Ravča u dužini od oko 5 km i između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica (na 235. km).

Dvosmjerno se vozi i autocestom A3 Bregana-Lipovac, između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na mostu Nova Zelina te od 105 do 104. km zbog radova na mostu Kutinica.

Pojačan je ulazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj. Izlazak vozila pojačan je na GP Stara Gradiška, gdje su čekanja oko 30 minuta.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙