FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren novi kongresni centar Forum Zagreb

Autor: tmis
ZAGREB, 12. travnja 2012. (Hina) - Zagreb je od ovog tjedna bogatiji za novi kongresni centar Forum Zagreb otvoren u sklopu trgovačko-poslovnog kompleksa Green Gold na Radničkoj cesti u koji je povratnička hrvatska obitelj Hrgetić iz Venezuele investirala četiri milijuna eura, izvijestili su iz tog centra.

Forum će, kako očekuju, pridonijeti novoj kongresnoj ponudi Zagreba na čijem se području zadnjih godina bilježi razvoj i izgradnja poslovnih zona, kojima će ovakva usluga dobro doći.

Novi kongresni centar prostire se na više od 1.200 kvadratnih metara u 10 različitih, višenamjenskih i dimenzijski prilagodljivih dvorana.

Voditeljica centra Mara Vitols-Hrgetić u povodu otvorenja naglasila je da uz ostalo žele biti i stručni savjetnici pri organiziranju raznih događanja te pridonijeti razvoju kongresnog turizma koji smatra vrlo važnim dijelom ukupnog hrvatskog turizma.

Ističe i velik interes za specijaliziranom i visokokvalitetnom kongresnom ponudom u Hrvatskoj, o čemu govori i podatak da je u Forumu Zagreb već održano šest konferencija, a unaprijed već imaju dogovorenih 15-tak događanja.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙