FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 14. ožujka 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik, zatvorena je dionica Vrgorac-Ravča u smjeru Zagreba, a kroz tunel Sveti Rok i Malu Kapelu ( do 18h) u smjeru Splita, vozi se jednim trakom . Od južnog ulaza u tunel Sveti Rok (234. km) do južnog ulaza u tunel Čelinku (227. km), u dužini od sedam kolomatara, vozi se dvosmjerno, kolničkim trakom u smjeru Zagreba. Zbog razminiranja od 8 do 18 sati se zatvara D 59 Benkovac -Brbirske Mostine između odvojka za A 1 i raskrižja s D27. Vozila će se propuštati svaki puni sat po 15 minuta, a moguć je obilazak: Gaćelezi-Čista Mala. Izlazak osobnih vozila povremeno je pojačan na graničnom prijelazu Kaštel. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Na Jadranu sunčano. U unutrašnjosti djelomice sunčano, ujutro uz kratkotrajnu maglu, a danju povremeno uz umjerenu, prijepodne i povećanu naoblaku. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, u Slavoniji ponegdje umjeren sjeverozapadnjak, a na Jadranu ujutro umjerena, mjestimice i jaka bura, poslijepodne sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 10 do 15, na Jadranu od 15 do 19 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙