FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prošli Chelsea i Real Madrid

Autor: rsal
ZAGREB, 4. travnja 2012. (Hina) - Nogometaši Chelsea i Real Madrida plasirali su se u polufinale Lige prvaka, u kojem će se sastati Chelsea i Barcelona, te Bayern - Real Madrid.

Chelsea je na svom Stamford Bridgeu slavio protiv Benfice s 2:1, te potvrdio pobjedu iz Lisabona (1:0) i plasman u polufinale. Nakon vodećeg pogotka Franka Lamparda iz jedanaesterca u 21. minuti, Chelseaju je put ka polufinalu bio olakšan crvenim kartonom igrača Benfice Maxi Pereire u 40. minuti, ali su nakon izjednačenja Javi Garcie (85) bili u strepnji sve do sudačke nadoknade.

Real je očekivano na svom Bernabeu svladao najveće iznenađenje ovogodišnje Lige prvaka ciparski APOEL s 5:2, a Cipranima ostaje utjeha da su ipak zabili čak dva pogotka "Kraljevskom klubu". Cristiano Ronaldo je postigao dva pogotka za Real, koji s ukupnih 8:2 ide u polufinale, na veliki ogled protiv Bavaraca.

Chelsea London - Benfica Lisabon 2:1 (Frank Lampard 21-pen, Raul Meirelles 90+2/Javi Garcia 85). Crveni karton: Maxi Pereira (Ben,40)

Prva utakmica 1:0, Chelsea ide dalje s ukupnim omjerom 3:1

Real Madrid - APOEL Nikozija 5:2 (Cristiano Ronaldo 26, 75, Kaka 37, Jose Callejon 80, Angel Di Maria 85//Gustavo Manduca 67, Esteban Solari 83-pen)

Prva utakmica 3:0, Real ide dalje s ukupnih 8:2.

Prve utakmice polufinala igraju se 17. i 18. travnja travnja u Muenchenu i Londonu, a uzvrati su 24. i 25. travnja u Barceloni i Madridu. Finalni dvoboj ovogodišnje Lige prvaka igra se 19. svibnja u Muenchenu.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙