FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podgorani najavili prosvjed

Autor: vrib
MAKARSKA , 2. travnja 2012. (Hina) - Podgorani će sutra ujutro u devet sati u jednosatnom prosvjedu blokirati jadransku magistralu kako bi upozorili na teškoće u kojima se našla ta općina kojoj je zbog blokade računa prije desetak dana isključena javna rasvjeta, najavio je načelnik općine Podgore Ante Miličić.

Iz Policijske postaje Makarske doznaje se da je Općina Podgora pravodobno podnijela zahtjev za prosvjed na državnoj cesti D8 (magistrala), no policija je izdala rješenje o njegovoj zabrani.

Račun općine Podgora je u blokadi zbog ovrhe koju su zbog odštete pokrenuli vlasnici zemljišta na kojem je izgrađen kamp Živogošće, rekao je novinarima načelnik općine Podgore Ante Miličić dodajući kako je premijera Zorana Milanovića i vladu pozvao da im financijski pomognu jer općina Podgora vlasnicima za zemljišta ne može nadoknaditi oko 50 milijuna kuna štete.

HEP je Podgori i ostalim općinskim mjestima isključio javnu rasvjetu zbog duga oko 200.000 kuna, a u Podgori se odmara oko 200 stranaca koji se čude što noći u predsezoni provode u mraku, objasnio je Miličić.

(Hina) xvrib yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙