FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milošević: Kosor želi po svaku cijenu ostati predsjednica HDZ-a

Autor: rkor
ZAGREB, 30. ožujka 2012. (Hina) - Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević ocijenio je danas da je najava predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor kako će tražiti promjenu statuta stranke i pomicanje datuma izbora za predsjednika HDZ-a krajnje neodgovorna prema kandidatima i članstvu stranke te "pokušaj da se po svaku cijenu još koji mjesec ostane na čelu stranke".

"Od samog početka zalažem se za izbore po načelu "jedan član - jedan glas". Međutim, moram reći kako je ovako značajna promjena pravila usred izbornog procesa krajnje neodgovorna prema kandidatima, a posebno prema članstvu i nije ništa drugo nego pokušaj da se po svaku cijenu još koji mjesec ostane na čelu stranke", navodi Milošević u priopćenju nakon današnje najave predsjednice HDZ-a da predložiti izmjene statuta stranke kojima bi se izbor predsjednika HDZ-a odgodio do 1. srpnja i održao po načelu "jedan član jedan glas".

"Produženje roka izbora i javnost će sigurno loše prihvatiti jer se od nas očekuje da napokon počnemo obavljati svoju dužnost kao oporba", ocjenjuje Milošević.

(Hina) xpp/xrkor yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙