FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 29. ožujka

Autor: ikut
ZAGREB, 29. ožujka 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 29. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske na kojoj će se, među ostalim, donijeti odluke o naknadi za organiziranje tržišta električne energije i plina te o najvišoj razini cijene plina za povlaštene kupce. Na dnevnom redu sjednice je i prijedlog uredbe o Uredu Vlade RH za unutarnju reviziju i uredbe o unutarnjem ustrojstvu ureda državne uprave u županijama te prijedlog odluke o osnivanju Nacionalnog odbora za suzbijanje trgovanja ljudima. Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada će, među ostalim, odlučivati o kadrovskim pitanjima (10 sati, Banski dvori - snimatelji i fotoreporteri trebaju doći do 9,45 sati).

ZAGREB - Zagrebačka Gradska skupština na dnevnom redu će imati 40-ak točaka, među kojima je i prijedlog odluke o građevinskom zemljištu što je predsjednik Skupštine Davor Bernardić ocijenio izuzetno značajnim jer će prvi put problematika uređenja i upravljanja građevinskim zemljištem biti jedinstveno riješena. Na dnevnom redu je i prijedlog odluka o naplati dospjelih, a nenaplaćenih potraživanja Grada Zagreba, a osnovalo bi se i povjerenstvo za naplatu tih potraživanja. Bit će riječi i o izmjenama i dopunama odluke o izradi izmjena i dopuna Prostornog plana Grada Zagreba kako bi se mogao produžiti predviđeni rok zatvaranja odlagališta Prudinec na Jakuševcu do kraja 2015. Tu su i druge prostorno planske odluke, a raspravljat će se i o izmjenama odluka o komunalnom doprinosu i o komunalnom redu. Na dnevnom redu je i izvješće o radu gradonačelnika od srpnja do prosinca 2011. te izvješće o provedbi mjera i aktivnosti za 2011. iz Zagrebačke strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u razdoblju od 2011. do 2015. (9 sati, Stara gradska vijećnica, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5).

ZAGREB - Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o aktualnoj političkoj situaciji (12 sati, prostorije stožera Domagoja Ivana Miloševića, Ivana Lučića 2a/II kat, poslovna zgrada Eurotower).

ZAGREB - Sindikat nezaposlenih Hrvatske u osnivanju, Demokratska stranka žena i bivše radnice propale tvornice Kamensko održat će konferenciju za novinare na kojoj će od Vlade tražiti donošenje konkretnog programa za što hitnije smanjenje nezaposlenosti i vraćanje trajne novčane naknade za starije nezaposlene radnike. (10,30 sati, ispred Područna služba HZZ-a Zagreb, Ulica Kralja Zvonimira 15)..

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙