FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adris zaposlio 12 pripravnika iz projekta "Budućnost u Adrisu"

Autor: tper
ZAGREB, 28. ožujka 2012. (Hina) - Adris grupa je danas izvijestila da je zapošljavanjem 12 pripravnika koji su odradili jednogodišnji pripravnički staž u tvrtkama iz sastava te tvrtke zaključen prvi ciklus projekta "Budućnost u Adrisu".

Pripravnici, odnosno sada zaposlenici Adrisa, sastali su se danas s predsjednikom Uprave Adris grupe Antom Vlahovićem koji je istaknuo kako su ljudi temelj uspjeha kompanije, navodi se u priopćenju.

Adris grupa je krajem 2010. pokrenula projekt "Budućnost u Adrisu", program zapošljavanja najboljih mladih pripravnika.

Iz Adrisa podsjećaju kako je između više od 800 prijavljenih kandidata različitih zvanja, na temelju vrlo strogog natječajnog postupka i testiranja, u završni krug izabran 41 kandidat.

Povjerenstvo Adrisovih i vanjskih stručnjaka, na temelju dodatnih razgovora i izlaganja zadanih problemskih zadataka, izabralo je 21 pripravnika koji su odradili jednogodišnji plaćeni pripravnički staž pod stručnim mentorstvom Adrisovih stručnjaka, a najuspješnijima među njima omogućeno je zaposlenje.

Adris grupa će nastaviti sa zapošljavanjem pripravnika, odnosno budućih mladih stručnjaka, navode iz Adris grupe i najavljuju da će tako već tijekom ove godine biti raspisan novi natječaj projekta "Budućnost u Adrisu".

(Hina) xpp/xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙