FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 28. ožujka

Autor: ikut
ZAGREB, 28. ožujka 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 28. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Ivan Vrdoljak sastat će se s ministrom zaduženim za prostorno uređenje u Federaciji Bosne i Hercegovine Desnicom Radivojevićem, a tema sastanka je Nacrt prostornog plana federacije BiH za razdoblje 2008. do 2028. godine. Predstavnici medija mogu snimiti početak sastanka, a najavljene su izjave ministara (12,00 sati, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, Ulica Republike Austrije 20).

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić održat će konferenciju za novinare na temu Akti gradonačelnika na kojoj će, među ostalim, biti govora i o temi alkoholizma među mladima (11 sati, jezero Bundek, na platou kod mostića koji dijeli dva jezera).

ZAGREB - Predstavnici Ine i HŽ Vuče vlakova potpisat će ugovor o isporuci goriva. Ugovor će potpisati Damir Tot, Uprava-direktor HŽ Vuče vlakova, Berislav Gašo, Inin izvršni direktor za korporativne servise, i Artur Thernesz, Inin izvršni direktor za rafinerije i marketing. Nakon potpisivanja Ugovora uslijedit će izjave za medije. Uz potpisnike izjavu će dati i Dražen Ratković, član Uprave HŽ Holdinga (11,00 sati, HŽ, Mihanovićeva 12).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Uroš Andrić

poslijepodne - Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙