FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za petak, 16. ožujka

Autor: uand
ZAGREB, 16. ožujka 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 16. ožujka koje ćemo popratiti fotografijama:

SPLIT - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović nazočit će svečanoj sjednici fakultetskog vijeća Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Predviđeno je obraćanje predsjednika Josipovića. (12 sati, Teslina 12). Nakon toga predsjednik Republike Ivo Josipović obići će Institut za jadranske kulture i melioraciju krša (15,30 sati).

ZAGREB - Sjednica saborskog Odbora za ratne veterane kojoj je na dnevnom redu rasprava o razrješenju i imenovanju članova Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji predstavnika hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata (10 sati, dvorana Josipa Šokčevića, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu trebalo bi se nastaviti svjedočenjem bivšeg predsjednika Hrvatskog sabora Luke Bebića koji je, kao i još nekoliko Sanaderovih prijatelja, založnim pravom na svoju kuću jamčio da bivši premijer i predsjednik HDZ-a neće pobjeći iz Hrvatske pusti li ga sud da se brani sa slobode. Nakon Bebića na klupi za svjedoke trebala bi se pojaviti i bivša ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marina Matulović Dropulić (9,30 sati, Županijski sud).

ZAGREB - Saslušanjem prvih svjedoka trebalo bi se nastaviti suđenje bivšem savjetniku u MUP-u Tomislavu Merčepu optuženom da je kao zapovjednik Pričuvne postrojbe MUP-a odgovoran za nezakonita uhićenja, mučenja, zlostavljanja i ubojstva civila sa zagrebačkoga, kutinskoga i pakračkog područja 1991. Zbog zauzetosti sudnica na zagrebačkom Županijskom sudu rasprava će se održati u dvorani 100 Trgovačkog suda (9 sati).

ZAGREB - Susret 22. kola Prve HNL Zagreb - Lokomotiva (17 sati, stadion Kranjčevićeva).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne: Ivana Kutni

Poslijepodne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙